Puhelintyön valmennus

Tämä tulee monelle vähän yllätyksenä, mutta puhelinta voi käyttää muuhunkin kuin somettamiseen. Uskallamme olla jopa niin röyhkeitä, että väitämme kylmäsoiton tekevän uutta tulemista.

Selvyyden vuoksi kerrottakoon, että kylmäsoittamisella tarkoitetaan ensikontaktin luomista puhelimitse. (Ei siis esimerkiksi lumihangessa seisomista puhelun aikana.)

Buukkauspalveluita voit ostaa kätevästi meiltä, mutta kun haluat mieluiten oman henkilökuntasi asialle, saat homman jouhevimmin käyntiin, kun ihmiset on opastettu tehtäväänsä kunnolla.

Valitse yksi tai useampi:

  • Yksilövalmennus
  • Pienryhmävalmennus
  • Ryhmävalmennus

Puhelintyön valmennuksemme perustuu jokaisen valmennettavan kanssa tehtävään henkilökohtaistamiseen. Kauniita korulauseita pystyy kertomaan kuka tahansa, mutta me tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksen puhelintyöskentelyyn perehdyttämisestä.

Menetelmämme perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen toiminnasta työelämässä. Ennen koulutusta osallistuva henkilöstö saa täytettäväkseen tutkamallisen kartoituksen, jonka avulla selviävät olennaiset olosuhteet ja asenteet puhelintyöskentelyä kohtaan.

Tutkan käyttö perustuu uraohjauksen menetelmiin.  

Koulutus järjestetään teidän tiloissanne ja teidän ehdoillanne, joten kulmaa voi luonnollisesti muuttaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Onko ensisijainen tavoitteenne muu kuin buukkaus tai kohderyhmänne esimerkiksi vanhat asiakkaat? Onko alallanne kilpailija, jonka toiminta täytyy ottaa huomioon yhteydenottoja tehtäessä?

Syystä tai toisesta osa henkilöstöstä voi tarvita yksilöllistettyä valmennusta yleisen valmennuksen lisäksi. Tähän valmennukseen voi sisältyä esimerkiksi harjoittelujakso, koesoittoja ja henkilökohtaista sparrausta.

Hinnoittelu

Yksilövalmennus alkaen 290 euroa
Pienryhmävalmennus 590 euroa
Ryhmävalmennus – kysy tarjous

Matkakulut sisältyvät hintaan 120 kilometrin säteellä Lahden alueelta (esimerkiksi pääkaupunkiseutu, Tampere ja Jyväskylä mahtuvat säteelle).

Ilmoitettuihin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Haluatko kuulla lisää?